E.

Heeeej ... Uuu ville. Lång, tråkig, jobbig dag. Just who matters. Ska börja med läxor, har bara sååååå ont i magen.. Stressar så mycket :( så här ser min vecka ut : gå upp, äta, gå till skolan, äta, träna, äta, sova. Måndag tisdag onsdag torsdag och fredag... På lördag: träna äta göra läxor sova. Söndag: läxor. I'm just saying, how cool is my life? K. Nattis

Efter en lång och stressig läxo dag ska jag äntligen gå och lägga mig! Jag är så himla trött att jag kommer att somna som en liten gris, hehe :) 
Imorgon är det måndag igen = skoldag // sniff, sniff :( 
Jag hoppas jag kan lägga in imorgons outfit om jag hinner imorgon! 
kiss :* sov så gött
(Bild på my little doggy när han var en liten bebis)


E. Läxor

Här sitter jag i soffan och skriver novell för svenskan, snacka om jobbiga läxor uh. E.

Här sitter jag och väntar på att Kenza ska komma. Det är alltid jag som är färdig och väntar på att Kenza ska var klar. Fattar inte varför haha .. 


E. Frukost

Här har jag improviserat lite. Jag måste äta minst en frukt och jag kände inte gör bananer, men det fanns bara bananer, så jag la dem skurna i en skål med oboy på och in i microvoksungen ! (hur det än stavas..) K. Take care of your hair!

Hejsan! Igår gjorde jag inget inlägg om mina hårprodukter för att jag såg att Ellin gjorde det.. haha kan man kalla det för telepati kanske?E. sovit götttt

Hejsan tjosan 
Jo, igår kväll så gick pappa och mamma på en fest därför själva hemma. Vi tittade på desperate housewifes, igen haha, det är bara så roligt, D-H addict :)
I alla fall så hade vi det allmänt mysigt och nu ska vi äta frukost. Och sen är det bara... TO THE HOMEWORKS !!
Har ingen rolig bild så det får vara ett ickebild inlägg ..

E.

Idag blir det ingen dagens outfit, för hela dagen har jag haft myspys kläder, förutom när ja var på träningen !
Pöss

K. want it!

Ellin och jag har tänkt på att vi önskar oss Uggs. Jag skulle vilja ha några normala grå och syrran vill ha de låga i blå. Vi tänkte köpa några snart men vi ska bara prata lite om det med föräldrarna. Kanske vi köper dem nästa helg.. Längtar så!!
Kenza ♥
E. planning


I den här lilla boken, skriver jag alla evenemang och allt jag måste göra (som ni vet har jag alltid fullt upp, och måste skriva det för att inte glömma..) Jag tittade i den precis för att se vilken dag jag kommer att ha besök hos tandläkarn, för att nästa gång ska jag.......... Ta av the braces!!!!!!!!! (Kanske haha)E. faaaaan

Skrev precis ett inlägg, skylla ta ett kort och då... Har allt försvunnit !
Måste ta om allt igen då, arggh hatar detta.

Nå, skrev för en minut precis att skulle göra en hår "kur" denna helg (med simningen förstörs det en hel del) så nu har jag tatt i olja i håret, om 15 minuter ska jag skölja det, ta i schampo, skölja och istället för balsam som jag tar i i vanliga fall tar jag i en mask, som får vara under natten. Imorn sköljer jag allt ordentligt och så har jag jätte lent och mjukt hår :D 
Använder hårprodukterna från "le Petit Marseillais" som är väldigt populära här i Frankrike.K. första

Haha.. detta är mitt första inlägg! Sorry men jag hinner aldrig, dessutom har jag en kass mobil telefon just nu och det är så jobbigt att blogga med en sån. 
I alla fall så har vi kommit hem från träningen och ätit luch framför Desperate Housewives (again). Snart ska jag börja med läxor eller kanske städa lite eller kanske ska jag ta en dusch först (?). Jag måste nämligen göra en hårinpackning idag. Jag kanske gör ett inlägg lite senare för att berätta hur jag tar hand om mitt hår!
Kram, Kenza :)

sdc11545citat_184581832.jpg


E.

Heeeej ! Har precis tittat på desperate housewifes, allti lika roligt hehe.. Kenza o jag hade aldrig sett på några för ut, så  nu har vi äntligen börjat titta :) är fortfarande på saisong 1 men snart går vi över till andra !
Nu ska jag hålla på med läxor litegrann (eller mycket menar jag) och seen får vi se!
SeeyaE. Ice

Creaaam haha världens bästa rubrik .. 
Håller på och äter glass strut efter en lång och svår träning ! Vi hade ett möte efteråt där tränarn sa vad vi skulle göra under året och sånt och det lät som ett väldigt bra år. 
Nu ska jag... Jag vet inte vad. Puss E. Dagens

Här har ni dagens ! (Tidsprogrammerad inlägg) 

E. ...

Det kanske kanske blir en dagens outfit.. Om jag hinner ! Vad säger ni? :)

E.hooome

Blev lite stressigt för ut, läraren vände sig om, och som ni vet är det väldigt strikt här i skolan i Frankrike .. ;) inga mobiler i klassen.. 

Men men, nu är jag hemma, och snart ska jag åka iväg till simningen. 

I alla fall var det väldigt mysigt idag, vi åt på Macdonalds och sen låg vi i solen i parken och pratade/lyssnade på musik.
Puss E. latinum

Sitter i latin just nu... Lärarn håller på med nåt på datorn så...;) på lunch gick vi ut (vi hade tre timmar för svenska lärarna har åkt till Sverige över helgen) så vi hade 3 timmar för att äta ! 

E. G-N

Ska sova puss puss puss ! I min lilla soffa, med kenzas fötter i ansiktet, förklarar imorrn puss :*E. Förresten...

... Vet jag inte varför Kenza inte bloggar ? Hon har ingen iPhone just nu (blev stulen) och vi har inte heller tid att gå in på datorn men jag har ju världens bästa app :D Som man kan göra allt på så det så ! Kenza har tyvärr ingen bra tel just nu, men hon bloggar väl snart ! E. BFF

I want a best friend.. When friends send me images they're with their best friend, it just turns so weird in me. I have a twin, yes almost better than a bf but not the same... I want a best friend... But I'll not just come and say "want u be my best friend?" Like in kindergarten...? Now it's too late .. E. Tireeeed

Är hemma och gör läxor, skippade sim träningen men gick ändå till styrketräningen ! Det blev lite för mycket med träningen och läxorna helt enkelt så det blev som det blev.. Men men:)
Min bebis Tilou ♡ 

E. fan

Jag är så trött, jag har glömt att posta gårdagens outfit, eller tagit bilder överhuvudtaget, har massor med läxor, har 3 timmars träning i eftermiddag... FAN orkar inte. 
 

E. Latin...

Väntar utanför klassrummet... Ska ha latin nu, sista timmen för dan! (Puuh) har precis haft svenska historia.. Uurk va dan är lång, är så trött orkar inte gå till simningen, men måste väl antar jag.. 


E. On my way

Halv nio och påväg till skolan. Lite försenade men, vad ska jag säga? Det är ju en del av vardagen. 
Om jag hinner fota lägger jag upp dagens puss E. it's time for...

Paus ! 
Har precis tatt en paus, mamma bakade våfflor, och så tittade vi på desperate housewifes (igen haha) 
Nu ska jag fortsätta med läxor pusselipussE. a way of having pleasure

Sitter mitt i läxor.. För svenskan måste jag skriva en novell. (Typiskt läxor, uh va jobbigt) letar efter namn som användes på tidig 1900-tal... E.

Vaknade halv elva, har inget intressant att skriva om men skriver ändå. Tänkte bara påpeka att nya blogg.se appen är så jäkla bra ! 
Tittade på desperate Housewifes när vi åt frukost. Ska börja men läxor, kommer inte åka till parken men vänner, allmänt tråkig dag. Puss E. Well

Nå det blev bra i alla fall... 
Nu ska jag sova ha det gött ♡ E. just why?

Asså håller på och dör.. Vi hade så mysigt tittade på D.H och allt blir bara pannkaka. Jag får ett sms från en kompis som frågar om jag kan hänga med till parken imorrn, frågar det till mamma och vad säger hon ? Jo, att jag aldrig är hemma eftersom jag simmar så mycket och av skolan och så. Men?!! Asså herregud jag visade att jag tyckte det var orättvist hon sa så, och då säger hon att JAG pajade till allt ..

E. all you need is love
E. myspys

Här har vi myspys för fulla muggar. Tacos på menyn, ostbågar och godis för efterrätten medan vi sträck-tittar på Desperate Housewifes. hej.

Här är vi, Ellin & Kenza, 14 år och ett halvt, brunhåriga båda två, mörka ögon, långa (ellin=1m70 kenza=1m75), smala, pratar svenska, franska, engelska, bor i Frankrike, har svensk mamma, fransk pappa, åker till Sverige ibland, älskar mode, simmar mycket (tävlar), och rider, har en hund, Tilou, en kanin, Misty, två sköldpaddor, Fleur & Ballon. Beskrivning av våra liv i några linjer. 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.